12 juni 2016
15:00

Västerås IK F03/04

Referat: Skinnskatteberg SK F03/04 - Västerås IK F03/04

Sista seriematchen hemma på Masbo IP och för motståndet stod Västerås IK. Det var ett gäng lite trötta och hängiga tjejer som slöt upp i omklädningsrummet. Vissa hade inte sovit så mycket och andra hängde med humöret så det blev inte den engagerade och positiva start som det normalt brukar vara. Som tur var så återfick tjejerna både glädje och kämparglöd efter det att lagkamrater peppat och med lite frukt påfyllning-tur vi har Sune! Så när domaren blåste igång matchen så kändes det som att alla var på G och motiverade att ut och köra. Till en början hade vi svårt att komma in i matchen och Västerås kom gång på gång på anfall. Försvaret och Lönnis gör ett jättebra jobb och vi börjar sakta jobba oss in i matchen. 0-0 i paus och vi pratar om att försöka hålla i bollen, prata och bredda spelet. Vi spelar bättre i andra halvlek. Båda lagen får i andra halvlek utdelning för fina anfall, där Västerås tar ledningen och vi snabb kvitterar strax därefter. Matchen slutar 2-2 och tjejerna gör en mycket fin laginsats mot ett duktigt VIK. Målskyttar är Felle och Lowa. Försvaret med Alice, Lovisa, Nicole, Andehede, Elin och Fanny får lite extra beröm tillsammans med Lönnis i mål. Ni växer och växer för varje match vi spelar. Härligt att se!
Nu laddar vi för onsdagens match mot Arboga Södra samt så ser vi fram emot vårt cupäventyr i Falun med start på fredag. Samling vid Lugnetgymnasiet 13:45.
Vi tackar våra motståndare, domare och vår kära publik för en fin match på ett soligt Masbo.